Bezoek Humpiedump in Spijkenisse

Winkelaanzicht Humpiedump gelegenheidskleding

Openingstijden

Koopzondag: 12:00 - 17:00 uur
(1e en laatste zondag van de maand,
m.u.v. feestdagen)
Routebeschrijving >>
Een kijkje in de winkel >>

Meisjesschoenen 

TIP! Vermeldt bij uw bestelling de voetlengte. Dan zorgen wij voor de juiste maat.

Gratis verzonden vanaf €25,-

Toont 1 - 60 van de 60 items
Toont 1 - 60 van de 60 items

Feestschoenen voor meisjes

Mooie bruidsmeisjes schoenen, communie schoenen en nette meisjesschoenen voor andere bijzondere of feestelijke gelegenheden. Meisjesschoenen met of zonder hakje of leuke kinder ballerina's. Lakschoentjes of mat. Keuze genoeg. Kindermaten 19-39.
Als u bij uw bestelling de voetlengte vermeldt, dan zorgen wij voor de juiste maat.

Bruidsmeisjes schoenen

Gaat u trouwen of heeft u een bruiloft? Dan hebben wij de mooiste bruidsschoenen voor uw kind. Mooie schoenen voor een bruidsmeisje die bij de kleding passen. De schoentjes zijn mooi uitgevoerd en zijn heel comfortabel. Natuurlijk hebben wij een ruime keus in bruidsmeisjesschoenen in de populaire kleur ivoor.

Communieschoenen

Communie schoenen voor een bijzonder gelegenheid en passen bij de kleding. Wij hebben ze. En zelfs leuke communieschoenen met hakje.

Kinderschoenen met hakje

Meisjes lopen graag op schoenen met een hakje, net als mama. Daarom hebben wij een ruime collectie hak schoenen met speciale kinder hakjes. Deze kinderschoenen zitten comfortabel en de hakjes geven geen problemen bij het lopen.

Kinderballerina

Kinderballerina's, "flats" in het Engels, hebben wij in mooie feestelijke kleuren en materialen. Een kinder ballerina is een zeer comfortabele meisjesschoen waar uw kind zich makkelijk op kan bewegen.
Ideaal voor actieve meisjes, die veel mogen lopen en rennen op het feest.

Kinder lakschoenen

Lakschoenen voor meisjes hebben iets extra feestelijks. Leuke lakschoentjes zijn opvallend en toch gekleed en bij mooie kleding kleding wordt het allemaal nog mooier.