Bruidsmeisjes jurken 

Toont 1 - 118 van de 118 items
Toont 1 - 118 van de 118 items

Bruidsmeisjes jurk kopen?

Een jurk voor de bruidsmeisjes uitkiezen is belangrijke beslissing voor elke bruiloft! Als u gaat trouwen dan is het voor de bruidsmeisjes, junior maid of honor en bloemenmeisjes geweldig om een echte kinder trouwjurk te dragen en er net zo mooi uit te zien als de bruid.
Van belang is, dat de bruidsmeisjes jurken aanhebben, die qua kleur en stijl passen bij de jurk van de bruid. Maar een mooie bruidsmeisjes jurk voor uw kind in een andere kleur kan juist een mooi accent geven.

Grote keuze bruidsjurkjes voor kinderen.

Bij Humpie Dump zijn de bruidsmeisjes jurken verkrijgbaar in elke kinder maat en elke kleur en stijl. We hebben klassieke witte en ivoor-kleur kinder bruidsjurken, maar ook veel gekleurde bruidsjurkjes in populaire kleuren als roze, rood en paars. Een spectaculair mooi voorbeeld in paars vind u in ons gastenboek >>

Baby trouwjurkjes.

Ook voor de baby’s hebben wij mooie baby bruidsjurkjes. Baby trouwjurkjes hebben wij in dezelfde modellen als van de “grote” bruidsmeisjes jurken. Zo kunt u alle bruidsmeisjes er hetzelfde uit laten zien in dezelfde bruidsmeisjes kleding.

Bruidsmeiden zijn belangrijk.

Bruidsmeiden (evenals bruidsjonkers) hebben een belangrijke taak op de bruiloft: Het dragen van de sleep, het geven van de ringen, het beheren van het gastenboek. Daarbij horen natuurlijk naast een mooie jurk ook mooie accessoires.

Bruidsmeisjes jurkjes online bestellen.

Telefonisch (maat-)advies.

Bruidsjurkjes voor kinderen bestelt u bij Humpie Dump heel eenvoudig online en worden gratis verzonden. Uniek is ons telefonisch maatadvies. Zo koopt u in één keer de goede maat.

Goedkope bruidsmeisjes jurken.

Bij Humpie Dump vindt u bruidsmeisjes jurken voor kinderen vanaf slechts € 28,- en soms nog goedkoper in de aanbieding van de week. Kijk voor aanbiedingen van mooie bruidskleedjes ook eens in onze outlet >>

De droom van ieder bloemenmeisje: een mooie modieuze bruidsmeiden jurk, een echte kinder trouwjurk. Elke bruidsjurk is prachtig afgewerkt en voordelig geprijsd. Voor de kleinsten hebben wij prachtige baby bruidsjurkjes. Mooie bruidsmeisjes jurken voor kinderen van 0 - 16 jaar.

Gratis verzending vanaf €25,-!