Bruidsmeisjes jurken

per pagina
Toont 1 - 24 van de 135 items
Toont 1 - 24 van de 135 items

Bruidsmeisjes jurk kopen?

Een belangrijke beslissing voor elke bruiloft! Als u gaat trouwen dan is het voor de bruidsmeisjes of bloemenmeisjes geweldig om een echte kinder trouwjurk te dragen en er hetzelfde uit te zien als de bruid.

Grote keuze bruidsmeisjes jurken

Bij Humpiedump is er keuze genoeg. We hebben klassieke witte en ivoor-kleur kinder bruidsjurken, maar uiteraard ook een grote collectie gekleurde bruidsjurkjes in populaire kleuren als roze, rood en paars. Een spectaculair mooi voorbeeld in paars vind u in ons gastenboek >>

Baby trouwjurkjes

Ook voor de baby’s hebben wij mooie baby bruidsjurkjes. Baby trouwjurkjes hebben wij in dezelfde modellen als van de “grote” bruidsmeisjes jurken. Zo kunt u alle bruidsmeisjes er hetzelfde uit laten zien in dezelfde bruidsmeisjes kleding.

Bruidsmeiden zijn belangrijk

Bruidsmeiden (evenals bruidsjonkers) hebben belangrijke taken op de trouwerij: Het dragen van de sleep, het aanreiken van de ringen, het beheren van het gastenboek. Daarbij horen natuurlijk naast een mooie jurk ook allerlei accessoires.

Bruidsmeisjes jurkjes online bestellen.

Telefonisch (maat-)advies

Bruidsjurkjes voor kinderen en bruidsmeisjes zijn bij Humpiedump heel eenvoudig online te bestellen en worden gratis verzonden. Uniek is ons telefonisch maatadvies. Zo koopt u in één keer de goede maat van het bruidsmeisjes jurkje.

Goedkope bruidsmeisjes jurken

Bij Humpiedump vindt u bruidsmeisjes jurken voor kinderen vanaf slechts € 28,- en soms nog goedkoper in de aanbieding van de week. Kijk voor aanbiedingen van mooie bruidskleedjes ook eens in onze outlet >>

De droom van ieder bloemenmeisje: een mooie modieuze bruidsmeiden jurk, een echte kinder trouwjurk. Elke bruidsjurk is prachtig afgewerkt en voordelig geprijsd. Voor de kleinsten hebben wij prachtige baby bruidsjurkjes. Mooie bruidsmeisjes jurken voor kinderen van 0 - 16 jaar.

Gratis verzending vanaf €25,-!

Bezoek Humpiedump in Spijkenisse

Winkelaanzicht Humpiedump gelegenheidskleding

Openingstijden

Koopzondag: 12:00 - 16:30 uur
(1e en laatste zondag van de maand,
m.u.v. feestdagen)
Routebeschrijving >>
Een kijkje in de winkel >>