De medewerksters:

In het centrum van Spijkenisse vindt  Stephanie's Bruidsmode en kindergelegenheidskleding.
Mijn naam is Stephanie Plaisier. Sinds 2011 ben ik eigenaar van de bruidsboutique hier in Spijkenisse. In 2018 heb ik Humpie dump overgenomen van Marian de Graaf. Het is zo leuk om deze combinatie van bruidsmode en kindergelegenheidskleding te hebben. Ik word bijgestaan door kanjers van mensen: Anja en Rachel helpen je op de kinderafdeling, Linda en ik staan voor jou klaar op de bruidsafdeling, helpen jou met het vinden van jouw droomjurk en op het atelier maken wij de jurk en ook de kinderkleding precies zoals jij het wilt. 

Vanaf 1 december 2008 zijn wij gespecialiseerd in de kinderfeestkleding,  zoals kinderkostuums, overhemden en stropdasjes of strikjes voor de jongens en heel veel verschillende bruidsmeisjes jurken. Ook voor bijpassende bruidsmeisjesschoenen of bruidsjonkerschoenen kunt u bij ons terecht. De collectie wordt nog steeds verder uitgebreid, zo kunt u ook terecht voor de bijpassende accessoires zoals handschoentjes, sieraden, haarmode, tasjes e.d.

De regels

Met de komst van de coronacrisis zijn wij verplicht geworden open te zijn op afspraak. Dit is zowel voor ons als voor de klanten zo goed bevallen dat wij dat ook blijven hanteren. Zo hebben wij meer tijd om u goed te adviseren en nemen  dan ook ruimschoots de tijd voor een passessie.

Voelt u zich, wanneer u een afspraak maakt voor het kijken, alstublieft niet verplicht om te kopen. U kunt namelijk ook gewoon rondkijken en passen zonder dat u wordt bijgestaan of geholpen door een adviseuse. Laat dat bij binnenkomst even weten.

Helaas moeten we deze regel invoeren:  Als u met uw kinderen komt passen, let u er a.u.b. op dat de handjes schoon zijn,
een kraan en zeep  vindt u bij de toiletten.  
Kleding gepast, foto's gemaakt, kleding weer uit. De kleding die u koopt mag uw kind uiteraard aanhouden om evt. schoenen en accessoires erbij uit te zoeken.  
En natuurlijk geen eten en drinken in de winkel.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze grote maar zeer gezellige winkel in Spijkenisse. 

Veel liefs, 

Team Stephanie's