De medewerksters:

In het centrum van Spijkenisse vindt u Humpie Dump gelegenheidskleding en feestkleding voor kinderen.  
Mijn naam is Stephanie Plaisier. Met de verkoop word ik geassisteerd door  medewerksters  die al een aantal  jaren tot de vaste “crew” behoren: Anja, Marian, Linda en Sheila

Vanaf 1 december 2008 zijn wij gespecialiseerd in de kinderfeestkleding,  zoals kinderkostuums, overhemden en stropdasjes of strikjes voor de jongens en heel veel verschillende bruidsmeisjes jurken. Ook voor bijpassende bruidsmeisjesschoenen of bruidsjonkerschoenen kunt u bij ons terecht.  De prijzen zijn laag en de collectie is groot.  
Wij importeren zelf diverse artikelen en feestkleding, waardoor de prijzen laag kunnen blijven.  De collectie wordt nog steeds verder uitgebreid, zo kunt u ook terecht voor de bijpassende accessoires zoals handschoentjes, sieraden, haarmode, tasjes e.d.

De sfeer:

Wilt u de winkel bezoeken, dan hoeft u daarvoor geen afspraak te maken, de sfeer is heel ongedwongen, de kleding mag worden gepast en er mogen ook foto’s van de kinderen worden gemaakt.  Vergeet dus uw fototoestel niet!!

De regels

Helaas moeten we deze regel invoeren:  Als u met uw kinderen komt passen, let u er a.u.b. op dat de handjes schoon zijn,
een kraan en zeep  vindt u bij de toiletten.  
Kleding gepast, foto's gemaakt, kleding weer uit. De kleding die u koopt mag uw kind uiteraard aanhouden om evt. schoenen en accessoires erbij uit te zoeken.  
En natuurlijk geen eten en drinken in de winkel.

Geschiedenis

De winkel bestaat al ruim 35 jaar!!  Ooit begonnen, in 1983, als hobby op de zolder met gebruikte kinderkleding en al snel daarna in een omgebouwde garage met nieuwe kleding erbij.  Tussentijds nog een keer uitgebreid, maar het bleef een te kleine ruimte. In 1993 werd de grote stap gezet: Humpie Dump ging verhuizen naar het centrum van Spijkenisse in een grote winkelruimte aan de Rademacherstraat 8 waar na enkele jaren het assortiment werd uitgebreid met de kinderfeestkleding.  
Eind 2008 zijn wij gestopt met de tweedehands kleding en de "gewone" kinderkleding en hebben ons volledig gericht op de kleding voor bruidsmeisjes, bruidsjonkers, communiekleding, doopkleding en galakleding kortom, gelegenheidskleding voor kinderen.
In 2010 zijn we verhuisd naar de Voorstraat 61A  
Deze winkel ligt pal achter ons vorige pand en is 1 1/2 x zo groot .  
Het "oude" winkelpand is nu magazijn en webwinkel
In 2015 weer verhuisd, nu naar de Vredehofstraat 19 (200 meter vanaf de Voorstraat). De winkel is nu nog groter: 450 m2

Wij hebben een gezellige winkel met een enorme keuze aan verschillende soorten kinderfeestkleding en accessoires.
We streven naar ouderwetse gezelligheid en service.

Wij willen graag de sfeer en gezelligheid van de winkel terug laten komen in de webshop. De webshop toont foto's van onze modeshows en van kinderen die de kleding showen. Als u vragen heeft kunt u ons bellen, tijdens openingstijden van de winkel zijn wij altijd te bereiken.